Bakgrund

Med årtionden av samlad arbetserfarenhet är LF Städ en av städfirmor som har lyckats sätta sin prägel på industrin genom att överträffa kunders behov och förväntningar. Vi gör det som krävs för att se till att era ytor är rena, för att på så vis ge er tid över till att leva livet och göra det ni trivs bäst med.

Med stolthet och professionalism håller vi lägenheter, villor, industriella lokaler, kommersiella anläggningar, skolor, och vi erbjuder snabba och trygga omplaceringstjänster. Platsen du lever och arbetar på är din vardag, och vi ser till att det är rent.

Vi använder enbart miljövänliga produkter och internationellt licensierad utrustning, och med ett proffsigt och pålitligt team är vi på LF Städ fullt hängivna till att möta kunders förväntan, genom att ha en passion där vi genomför ett jobb för att göra det rent för er.

Vi strävar efter att bygga och bibehålla långsiktiga relationer med våra kunder, och gör allt för att skapa en positiv och organiserad upplevelse för dem.

Med tydlig framtidsvision fortsätter LF Städ att bibehålla traditionen.

Uppdraget
Att öka våra kunders välmående.
Rengöring på absolut högsta internationella standard.
Professionellt utfört arbete och ett framgångsmotiverat team.
Att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.
Att ta konsten av rengöring till en helt ny nivå.

Vi tror starkt på vårt hårda arbete, och det kombinerat med våra kunders tillfredsställelse motiverar oss till att fortsätta leverera hög hängivenhet och ansvar.

Vår vision är att se till att LF Städ fortsätter öka på en internationell nivå,

LF Stad – All rights reserved.